gps 600

Cel mai inovativ aparat posturotest

NEW – HC Kinetic îţi oferă, în premieră în Transilvania, o metodă de evaluare neinvazivă!

Restabileşte-ţi sănătatea cu noul GPS 600.

Cel mai inovativ aparat posturotest!

Ce este EVALUAREA POSTURALA?

  • O metoda noua de diagnosticare precoce, neinvaziva (fara iradiere!) a cifozelor, scoliozelor, inegalitatilor membrelor.

DIAGNOSTICAM: picior plat sau scobit;valg sau val;genunchi flexum sau recurbatum;asimetria centurilor scapulare si/ sau pelvice;hiperlordoza si/sau hipercifoza;scolioza, cifoscolioza;dispozitia asimetrica a tesuturilor adipoase si a tesuturilor moi;circulatia venoasa si limfatica defectuoasa;

Posturograful sau Global Postural System (GPS) este un sistem de analiză posturală avansată ce utilizează tehnici și metode noninvazive de diagnostic și de evaluare în domeniul recuperării medicale.
Posturograful include 2 unităţi de diagnostic și un software:
Podoscopul – este utilizat în analiza tulburărilor de statică a piciorului; cu ajutorul lui sunt prelucrate imaginile captate, determinându-se lungimea exactă a fiecărui picior, existența unor tulburări de statică plantară (picior plat, scobit etc.), precum și a eventualelor deviații la nivelul gleznei.
Unitatea de analiză posturală – este folosită pentru determinarea deficienţelor la nivelul coloanei vertebrale, prin intermediul unui sistem de camere video care permit achiziţia de imagini de înaltă rezoluţie, imagini ce sunt apoi prelucrate prin intermediul softului, în scopul de a analiza toate deviaţiile segmentare sau globale ale corpului.
Analiza posturală se realizează din față, din spate și din profil și poate diagnostica deficiențele coloanei vertebrale în plan sagital sau frontal (scolioze, cifoze, hiperlordoze)
Softul permite stocarea datelor medicale ale pacientului, atât a celor rezultate în urma testărilor posturografice, cât şi a celor legate de istoricul medical sau de tratamentele medicamentoasepe care pacientul le urmează. Este util pentru monitorizarea evolutiei pacientilor si a eficienței terapiilor recomandate.
Pe baza datelor obținute în urma unei posturografii complete se elaborează ulterior programe personalizate de kinetoterapie și recuperare medicală.
Vino la o evaluare azi, pentru a fii sănătos în viitor!

Profita acum de oferta noastra!

HC-Kinetic-16

31 responses

Comments are closed.