evaluari osteopate gratuite

Evaluari osteopate gratuite!

Evaluari osteopate gratuite la HC Kinetic! Rezultatul testelor va arata cauzele simptomatologiei in urma caruia se poate stabili un tratament pentru restabilirea sanatatii organismului. In cadrul acestora, pacientului i se aplica o serie de întrebari si teste osteopate.

Participarea la o evaluare osteopata periodica (chiar daca nu exista inca simptomatologie) este foarte importantă deoarece osteopatul este invatat sa priveasca corpul uman ca un tot unitar si sa gasească cauza principala a  dezarmoniei corpului, a disconfortului sau a durerii.  Osteopatul este in masura sa trimita pacientul spre alte investigatii medicale, daca este cazul.

Va asteptam, asadar, in fiecare vineri, in intervalul orar 14:00 – 17:00! Durata evaluării este de 30 minute!

De profesie terapeut osteopat, kinetoterapeut si terapeut Yumeiho gr. III, Hajni Chelaru, fondatoarea centrului nostru de tratament, dispune de o experienta continua de peste 10 ani. Este licentiata in Kinetoterapie si absolventa a primei Scoli de Osteopatie din Romania. De-a lungul anilor a obtinut multiple calificari si recunoasteri in domeniul terapeutic. Managerul HC Kinetic dispune de vaste cunostinte de specialitate, consolidate in timp cu perseverenta si o dorinta continua de a restabili sanatatea pacientilor.